De e mycke nu

Igår tog jag en utelunch med en väninna. Det gör jag sällan men det kan vara trevligt. Vi pratade lätt bort en timma, sen var man igång igen. Efter jobbet fixade jag lite, handlade och åkte hem till landet. Hann inte så mycket mer än att vattna och ta reda på tvätt. Livet liksom.

Idag ska jag hem efter jobbet och ta hand om trädgården som växer och växer. Solen skiner och det är linne och shorts som gäller.

Nästa vecka är det konferencierjobb/sång och jag ska förbereda sånger, repa och ta fram kläder. Det är mer att förbereda än man tror. Sen ska jag googla lite för att ha något att säga i mellansnacket mellan artister på scen. Den här dagen rullar på…

Snart är hatten på…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *