De e mycke nu

Direkt till gymmet efter jobbet. Körde mycket och ganska tungt idag. Känns att jag får träningsvärk imorgon. Sen har det kommit mycket meddelanden i mobilen. Jag vill svara ganska snabbt och det har tagit tid. Jag var även uppe på Dud och dansade lite för mig själv.

Ser inte ut som om vi får ihop någon kurs för vuxna men jag vill hålla igång så jag är beredd om det blir anmälningar. Om inte annat så för att hålla igång min egen kropp och stretcha lite, jag vet att jag mår bra av det. På söndag börjar barngruppen och det ska bli kul i alla fall. Vi kommer att köra på plats och det ser jag fram emot.

Sen har jag köpt lite dokumentlådor som jag ska sortera in papper i. Och duscha och äta och göra lite koreografi och se nyheterna och…ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *