Coronan ger oss möjligheter

Inte för att jag vet om Coronan har gett oss möjlighet till detta men nu kan man ta eget körkortsfoto hemma och skicka in när det är dags att förnya det. Smidigt eller hur? Det öppnas hur mycket möjligheter som helst för oss via nätet. Bra i vissa fall och dåligt vissa. Risken är väl att vi accepterar läget och blir hemmamänniskor till slut, haha.

Eller inte, för jag läste att när Frankrike öppnade upp och folk fick ta sig ut var det som ett smärre kosläpp. Skulle ha varit kul att se alla välla ut och dansa av glädje på gatorna. Att få träffa vänner i små grupper och prata kan vara väldigt befriande och härligt efter att ha suttit i karantän i flera veckor.

Att ta körkortsfoto hemma är ju i alla fall toppen. Då kan man ta hur många som helst innan man bestämt hur mycket man ska le och vilken frissa man ska ha. Att stå hos Polisen och vara svettig och stressad kan ju få vem som helst att se dålig ut på bild. Eller vad säger du?

Önskar att jag hade kunnat göra det sist jag förnyade körkortet. Jag var överviktig och nypermanentad och såg bara helt fel ut. frågan är om det är någon som nånsin varit nöjd med sitt körkortsfoto?

En liten selfie kanske

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Coronan ger oss möjligheter

  1. Emma Engström skriver:

    Att det var som ett kosläpp kan jag nästan tänka mig alltså, vad man uppskattar att få träffa människor även om det är i smågrupper liksom. Hoppas bara man har med sig den känslan och tanken även efter Corona <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *