Äntligen ett bra möte

Jag spelade in 2 korta snuttar om varför man ska ta hjälp av en kostrådgivare i FB-gruppen Coachning av Philip Diab. Dom fick jag äntligen feedback på idag. Jag ska ta åt mig av feedbacken och spela in en ny film. Ska bli spännande att se hur den tas emot. Vi pratade även om hemsidans betydelse eller inte.

Jag har ju fått hjälp att fixa en och jag inbillar mig att det kan finnas dom som vill gå in och läsa lite mer om vem jag är och vad det innebär med kostrådgivning. Många kanske tycker det är onödigt med en hemsida men jag tycker den kan ha sin funktion. Nu har jag bett om feedback på den också så får vi se vad gänget tycker.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *