Clean eating

Bantningstipsen formligen exploderar varje helg i kvällstidningarna. Gå ner 5 kilo på en vecka, slipa bikiniformen, börja ett nytt liv….. Ja, bilderna på bikinimodeller och hejdundrande siffror tar liksom aldrig slut. Det finns huuur många dieter som helst som man kan grotta ner sig i. Till exempel Clean eating.

Man hör på namnet att det ska vara rena produkter och det är det som Clean eating förespråkar. Dom som gillar dieten påstår att helfabrikat och tillsatser, socker och gluten är onaturligt och ohälsosamt.

Dom lägger upp det så att dom själva lagar maten från grunden eller väljer ut särskilda produkter. Det är givetvis produkter utan tillsatt socker eller transfetter från härdat fett. Ordning och reda liksom.

Man kan fråga sig hur det går att leva så och hur krångligt det är egentligen. Vissa saker kan man lätt hoppa över som vilken konsument som helst och vissa andra saker kan bli krångligare att få till. Dom som väljer att bara äta Clean eating trivs säkert med det och vi hoppas att dom mår bra av det eftersom det generellt sett är ett hälsosamt upplägg.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *