Blodlokan – av Louise Boije Af Gennäs

En ny svensk författare som jag fick tips om från Eva, en bloggarvän. Har aldrig läst några böcker av Louise och hon är för mig en okänd författare, men man måste våga testa nya så jag skickade efter boken.

Det var lite trögt att komma in i boken först. Sara, som det handlar om, verkade vara en blek figur. Men sen började det hända saker. Allt skedde i turbofart med nytt jobb och ny lägenhet.

Från kaffet till PR-byrå och från det hyrda rummet till Östermalm. Nya kläder, nya vänner och lite champagne på det. Sen är det bara att glida omkring. Men, det händer saker som gör att Sara börjar fundera på vad som händer. Vad är sant och vad är på låtsas? Vem är egentligen hennes nya väninna och vem hotar henne?

Ju mer jag läste desto mer spännande blev det. Till slut ville jag bara vända blad och det är en bok jag varmt kan rekommendera. Jag ska nog köpa fler böcker av Louise. Tack för tipset Eva!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Blodlokan – av Louise Boije Af Gennäs

  1. Jag lyssnar mycket på ljudböcker just nu!
    Läste jätte mycket förut men när jag blev deprimerad så försvann fokuset att orka läsa är så tacksam för ljudböckerna kan jag säga!

    Jag har precis lyssnat klart på Den fjärde pakten av Kristina Appelqvist, är fjärde boken i hennes serie, väldigt bra! är spänning på rätt nivå när jag är mörkrädd 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *