Härliga lokaler

Passar på att googla runt lite för research angående mötesrum i Stockholm. World Trade Center ligger endast 20 minuter från Arlanda. Här finns det gott om utrymme både vad det gäller föreläsningar, konferenser och att festa till det på kvällen.

Festvåning i toppklass.

Kockarna fixar utsökt mat och lunchen kan avnjutas i Piazzan

Eller i lunchmatsalen.

Fräsch mat är ett måste om man ska på konferens. Jag älskar att det finns stora och varierade salladsbord. Är det riktigt gott kan man nästa äta sig mätt på det. Nybakat bröd med smör är ju också riktigt gott. Det uppskattar jag verkligen efter ett lång konferensdag.

WTC kan ordna allt från frukostmingel till större företagsevent. Det finns plats för upp till 1200 personer med garanterat hög nivå på maten. Låter underbart. Vilka premiärfester man skulle kunna ha.

Vill man tillbringa ännu längre tid på WTC kan man till och med hyra kontorslokaler. Ljusa, moderna och utrustade med den senaste tekniken. Lokalerna är flexibla i utformningen och hyresgästerna kan anpassa ytorna efter sina behov. Jag kanske skulle hyra in mig och fixa en replokal där?

Dessutom finns det bemannade entréreceptionister kontorstid och väktarservice och kundservice dygnet runt. Vad mer kan man önska? Givetvis toppas detta av garage med besöksparkering och friskvårdscentrum. Att sätta sig i en varm bil i ett garage är ett måste när utetemperaturen visar minus 14!

Och när julen närmar sig…haha, kan man välja mellan julbord, julcatering, tilltuggspaket eller jultallrik. Känns inte så avlägset just nu om man tittar ut genom fönstret. Jag älskar julbord men fick inte chansen att äta så många förra året, det får jag ta igen i år. Allt är ju inte onyttigt, lax är suveränt till exempel. Givetvis landar det en och annan köttbulle på tallriken också…

Men innan julen kommer får vi hoppas på att kunna avnjuta några vanliga luncher, med solen utanför fönstret. Kanske på WTC?

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *