Besök på berget

Det är knappt att man ser besökaren på berget, men han finns där. Hann knappt zooma in förrän han var väck. Kul med besök. Nu har jag städat undan lite och kollat över vad jag ska ha med mig till imorgon. Jag sover på landet och går upp tidigt som bara den. Leidy stannar hos en kompis och busar imorgon och matte drar till Stockholm och springer.

Nu ska jag se sista avsnittet av tredje säsongen av Game of thrones. Det är sant som jag hört att de ha ihjäl folk på löpande band. Tur att det finns många nya skådisar att plocka in, det är inte många som hängt med från början. Till och med norrmannen från Beck är med på ett hörn. Skäggig, skitig, svartklädd och med ett svärd i högsta hugg.

Min favorit är den ljushåriga bitchen som tar över mer och mer. Hon har sina tre ägg som kläckts och i dom fanns det drakar som sprutar eld och dödar. En riktig kämpe som hade stått på barrikaderna vad det gäller mee too, i dagsläget. Mer blondiner till folket!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *