Benpass och lunch

Benpress 4 set

Benspark 4 set

Sittande baksida 4 set

Stående vadpress 4 set

Marklyft 4 set

Utfall 3×20

8 minuter i massagestolen

Och nu lite laxlunch. Kan kännas lite segt ibland att ta sig till gymmet en söndagsmorgon. Men det finns både parkeringsplatser och man behöver inte trängas bland maskinerna heller. Ett snabbt och effektivt pass.

Ni som läser min blogg och tränar, jag vet att det är några…

Vad äter ni för kosttillskott??

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Benpass och lunch

  1. Ethel skriver:

    Inga alls … jag försöker istället sätta i mig men massa grönsaker (inget jobbigt alls, älskar alla sorter). Jag äter inte så mycket kött så jag är osäker på om jag får för lite protein. Får ta den risken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *