Mer om eneagrammet

Stycke A:
Jag har alltid varit ganska oberoende och tagit för mig. För mig känns det som om livet fungerar bäst när man går rakt på sak. Jag ställer upp mål, engagerar mig och vill att det händer något. Jag gillar inte att sitta och vänta – jag vill uppnå något stort och påverka min omgivning. Jag söker inte nödvändigtvis konfrontationer, men jag låter ingen hunsa mig heller. För det mesta vet jag vad jag vill och skaffar mig det jag vill ha. Jag engagerar mig med hull och hår både i arbete och nöjen.

Stycke B:
Jag har alltid varit ganska tystlåten, och jag är van att vara för mig själv. Jag brukar inte dra särskilt mycket uppmärksamhet till mig socialt, och jag är sällan framfusig eller självhävdande. Jag trivs inte med att ta ledningen eller med att konkurrera med andra. Många skulle antagligen säga att jag är något av en drömmare; en hel del av mina aktiviteter försiggår i huvudet. Jag kan vara ganska tillfreds utan att känna att jag måste göra något hela tiden.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *