Bara 6 mil kvar nu…

94 mil har jag kommit upp i med dagens lunchfemma. Jag hade som årsmål 100 mil och det hoppas jag att jag kommer upp i. Det gäller att planera träningen och se till att varva. Dans, simning, löpning och styrka. Nu är cykeln inställd för hösten, men det blev några härliga mil i somras.

Pärlan

Jag springer på löpbandet och har inga problem med det. Men jag vet många som ”dör tråkdöden” när dom gör det. För mig är det helt ok att skaffa mig motion och bli svett inomhus när det regnar och blåser ute. Jag är ute så mycket på somrarna och våren och hösten ändå så jag klarar min ranson med frisk luft.

Styrka försöker jag få in 3-4 pass varje vecka. Skulle gärna träna mer och det kanske blir så nu när dansen slutar för terminen den här veckan. Då får jag tid till mig själv på ett annat sätt. Att träna styrka när man blir äldre är viktigare än man tror. Musklerna blir ju inte större av sig själva utan man får jobba för det. Och resultaten kommer, jag lovar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *