Bara 2 dagar kvar på semestern nu

Ska försöka hinna med så mycket jag kan i trädgården nu och sen njuta på verandan. Igår kom jag igång med koreografierna till hösten, jag ska ju ha 6 grupper så jag måste börja i tid. Det ska jag fortsätta med idag. Jag passade på att lyssna igenom musik jag fått inspelad på CD när jag var på Dud igår och danskänslan infann sig snabbt.

När jag koreograferar sätter jag på musiken jag ska dans till och sen kör jag låten om och om och om igen. Sen kommer kroppen med till slut och rörelserna kommer automatiskt. Gör dom inte det är det bara att lägga av, då har ag ingen känsla i kroppen och då slösar jag bara tid.

Ibland får man gå ifrån. Diska, dammsuga eller kanske låta en dag eller 2 gå. Sen kan man jobba vidare med det man gör. Hjärnan tar slut ibland och inspirationen finns inte. Det är likadant när man ska skriva något. Blir det inte bra, gå ifrån, kom tillbaka senare. Det kan vara småsaker som gör att man kommer på något och när flowet kommer så är det bara att köra.

Inga böcker skrivs utan feeling

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *