En blandad förmiddag

Mer vinbär än så här plockar jag inte. Fåglarna ska få sitt också

Man måste dela med sig av det som finns…

Tomaterna växer och det syns verkligen

Det gör även ogräset och jag drar upp lite här och där

Nu har jag pressat apelsiner och ska dricka lite som mellis. Solen kommer och går men det är uppehåll och jag passar på att fixa i trädgården så mycket jag kan och orkar. Regnar det så blir det innejobb.

Jag skriver även en kom-i-håg-lista på saker som ska fixas när jag kommer in till stan. Man får mjukstarta torsdag och fredag och sen är det helg. Sen kör oxveckorna igång inför hösten och det gäller att njuta av ljuset och solen så länge man kan.

Jag ska även kolla igenom lite repetitionsscheman och göra en FB-grupp till ett gäng. Sen kolla rekvisita och kläder och tänka ut en smart scenografi. Det är mycket som pågår bakom kulisserna för att de få minuter man är på scenen ska fungera. Tänk om folk visste hur mycket bakom-jobb det är.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *