Avhopp och påhopp

Jag avslutade mina högskolestudier i Hälsopedagogik innan jag börjat. För jag fick inte chansen att börja nämligen. Eftersom det skulle ta 3 veckor innan böckerna kom hem. Jag kan omöjligt läsa igen 3 veckor så det var bara att avbryta bokbeställningen och avbryta studierna. Det var ju inte Hälsopedagogik som var förstahandsvalet men det hade varit kul att komma igång i alla fall.

Nu har jag anmält mig till en låtskrivarkurs istället. Hoppas på nya, friska idéer när det gäller text och musik och hur man bygger upp det. Jag gillar ju att skriva både böcker, noveller och låtar, men det kan ju finnas lite ny kunskap man kan ta in. Jag hoppas på det bästa. Den börjar i november och jag ser fram emot det.

Min senaste demo

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *