Att inspireras….och av vem

Jag tycker att jag tränar ganska mycket och har en disciplin som är helt ok. Dom som känner mig vet att jag inte är vän av analyser, jag kör på. Egentligen vet jag inte var jag hämtar inspirationen ifrån, har jag bestämt mig för att träna så gör jag det. Det är inte ofta jag hoppar över ett tänkt träningspass.

Många köper löparböcker, lyssnar på poddar och liknande. Det gör inte jag. Har liksom inte den tiden. Jag tränar

  1. för min egen skull
  2. för att jag vill
  3. för att jag mår bra

Det räcker för mig. Ingen påverkar mig i form av att vara min träningskompis eller coach eller PT. Jag gör mitt eget träningsschema som styrs av hur mycket teater och dans som finns på schemat. Resten av tiden gör jag vad jag vill.

På så sätt är det skönt att leva ensam. Jag skulle aldrig kunna leva ihop med någon som inte tränade. Svårt att höra någon som ifrågasatte att jag skulle ut och springa eller gå till gymmet.

Är jag trött, som idag, eller känner mig krasslig, eller har något kulturarrangemang på schemat så får jag helt enkelt strunta i träningen. That´s Life!

Hopplöst kul

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Att inspireras….och av vem

  1. Annie skriver:

    Tänker ungefär som du 🙂 Fast skulle inte vilja leva själv, har man en bra partner så stöttar och pushar man ju varandra 😉 *ler*

    Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *