Akt 1 – Check

Fluga på plats

Promenadkäpp

Damer i samtal

Ehhh….hund i nybäddad säng (hur kom du med Leidy)

Ja, nu har vi i alla fall dragit igenom hela akt 1. Det känns jättebra och jag ser en fin föreställning med många komiska inslag och strålande skådespelarinsatser växa fram. Jag ska finputsa in i det sista.

Jag har stor hjälp av Stella, en av mina teaterelever som ska hjälpa till och sufflera. Så kul att kunna erbjuda henne en större grej än kurserna. Även Johanna ska medverka i föreställningen och båda har spelat teater hos mig i många år.

Vi börjar få till lite rekvisita och kroppsspråk. Även betoningar och blickar börjar komma. Det gäller att lyssna på motspelarna, då börjar allt att lossna!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *