2021, kom igen nu

Jag hoppas att detta år blir kanonbra. Jag ska försöka göra allt som står i min makt för att påverka det positivt. Jag har en del roliga saker på G och ska kämpa för att de blir så bra som möjligt.

Hoppas också att dansgrupperna kommer igång snart. Jag håller på att bli trött och stel och behöver dansen som piggar upp mig mentalt. Att träffa glada människor som vill röra sig till musik är det bästa som finns.

Det är dags att börja förbereda koreografier och jag har lite tankar där. Måste börja i helgen för det är meningen att 2 grupper ska köra igång sista januari. Nu rullar almanackan på rätt fort och det gäller att vara förberedd. Som alltid.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på 2021, kom igen nu

  1. Hilma Eklund skriver:

    Jag hoppas också att detta år kommer bli super! Vi får göra vårt bästa 🙂

  2. My skriver:

    Hoppas verkligen 2021 blir ett bra år 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *