2 härliga JA

Fick klart med 2 skådisar till min uppsättning i november. En som jag aldrig jobbat med tidigare och en som jag har jobbat med flera gånger. Det är mycket som ska stämma för att en skådis ska säga ja.

Man måste vara hemma speldatumen, repdagar måste funka och man måste känna att man har tid och engagemang. Nu har jag ett toppengäng att köra igång med. Måndag den 12 augusti ses vi för första gången, det ska bli spännande.

Vi ska spela i Pensionärernas Hus i Katrineholm och där har jag satt upp 2 föreställningar tidigare. Både ”I ensamhetens korridor” och ”Repet”. Kanske ingen toppenscen eftersom den är liten men det funkar i den här pjäsen eftersom den bara utspelar sig vid en pool.

Ett sällskap träffas en gång i månaden, vid fullmåne, vid en pool. Livsavgörande beslut tas. Följ vår resa under hösten!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *