Vita bönor och muggar

Lite inköp på lunchen till teaterträningen ikväll. Banditerna ska ju äta vita bönor som man gör i vilda västern. Eller hur? Och lite plastmuggar till all saft som ska drickas och tillverkas. Sen slog jag på stort och köpte lite godis så vi blir lite glada också…

Igår var det ett rejält lyft. Nu är affischen klar och vi börjar längta efter publik. Jag har spridit infon så gott det går och jag hoppas att alla tar chansen som kan att komma och titta.

Lite mat hann jag med men ingen träning. Det går bra ändå och när det är nära premiär så är det mycket som får stryka på foten. Ikväll hinner jag träna innan i alla fall och imorgon på lunchen och på kvällen. Det gäller att planera.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.