Vilket gäng jag har jobbat med!!

En helt underbar dag med flera bra genomgångar. Tiden är knapp och jag fr driva på så att vi kan dra igenom flera gånger för att sätta repliker och scenerier. Det blev en stor skillnad mellan förmiddagens rep och eftermiddagens. Lite mat i magen så får man förnyad energi.

Nästa vecka ska vi repa både måndag och tisdag och sen är det uppspel för avgångsklasserna på onsdag. Underbara dagar och jag önskar att jag kunde byta ut mina dagar mot detta hela tiden. Kreativt, utvecklande och spännande.

Eleverna är toppen att jobba med. De ger järnet och kommer med kloka input, sånt gillar jag. Det är ju svårt för mig att veta något om karaktärerna de ska spela eftersom det är deras kompisar. En riktig utmaning för mig. Men tillsammans kommer vi att göra en kanonföreställning.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *