Å bilen går bra

Nu har jag haft min lilla svarta pärla i 2 år. Tiden går ganska fort. Jag funderar ständigt på vad jag ska köpa för bil nästa gång. Jag brukar köra ganska mycket och är beroende av bil eftersom jag har hund och bor på landet. Har man 3 mil, enkel resa, måste bilen starta, sommar som vinter.

Man kan ju välja mellan att byta upp sig från en gammal bil till en mindre gammal. Det verkar finnas många bra begagnade bilar i exempelvis Kungsbacka. Annars kan man köpa en ny bil. Valen är många och modellerna varierar.

En Mazda kanske, 2010 års modell

Det är ju lite man får tänka på när man ska köpa bil. Hur stor är familjen, hur mycket kör jag och var kör jag? Skogsvägar eller E4:an?

En Kia Carens, 2007 års modell

Jag har alltid valt små bilar. Lätta att parkera, billiga (nåja), att tanka och skapligt billig försäkring. Som sagt, det är ljuvligt att fickparkera med en liten bil.

Leidy sitter i en hundkorg i framsätet och det är viktigt för mig att hon sitter bra och säkert och det kan hon göra även i en liten bil. Vad det gäller färgen är den viktig för många men inte för mig. Det som är viktigt för mig är att den startar när den ska.

Vad tänker du på när du köper bil?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *