Vilken väg ska man gå?

Jag har ju utbildat mig till Licensierad Kostrådgivare  och söker givetvis kunder och grupper som vill att jag kommer ut och föreläser. Frågan är hur man bäst ska kunna marknadsföra sig. Jag skriver här på bloggen, jag skriver på FB, på @piawidlund och nu har jag lagt upp en annons på LinkedIn.

Det är svårt att veta vilka vägar man ska gå för att få kunder. Jag är även en av Hälsogymets samarbetspartner och min bild rullar på deras teve dygnet runt. Sen har jag tryckt upp lite enkare infolappar som man kan dela ut och lägga i affärer.

Jag har även hållit en provföreläsning för några vänner som ska hjälpa mig att sprida mina tjänster. Hoppas givetvis på att få in ett par kunder varje månad. Det krävs ju att man jobbar kontinuerligt med det och att man får erfarenhet. På så sätt så blir man bättre och säkrare.

Jag vet ju inte exakt var ni som bloggläsare bor, men vill ni anlita mig som föreläsare så hör av er.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vilken väg ska man gå?

  1. Ethel skriver:

    Jag anar att det tar lite tid att bygga upp en kundkrets. Inte lätt. Man får ha tålamod. Tycker att du har gjort många bra saker och att ha gymmet som samarbetspartner är ju toppen!
    Jag är säker på att du kan göra en underhållande föreläsnig, du som är van att stå på scen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *