Vem ger dig tiden och var kommer den ifrån?

Läste ett blogginlägg av en av Sveriges största författare. Hon skriver och skriver och har fullt upp som alla vi andra. I och för sig lever hon på sitt författande men i alla fall. Med hundar i huset så får man skriva när tillfälle ges, säger hon. Och visst är det så. Även en liten stund…är en stund. Några rader här och några rader där gör att man kommer framåt och har chans att både lägga till, dra ifrån och ändra vid nästa tillfälle.

Det är likadant när det gäller träning. Bättre ett kort träningspass än inget alls. Att lunchträna passar mig perfekt. Idag blir det ju intervaller. Det finns dom som hävdar att dom inte har tid att träna men det har dom. Det gäller bara att prioritera tiden. Och det handlar ju om den egna kroppen så det borde verkligen vara av högsta prioritet.

Jag tar ofta en stund på morgonen vid datorn. Att skriva är avkopplande och det passar så bra att göra på morgonen då inga mail eller telefoner är igång. Inga störande moment mer än en sovande Leidy vid fötterna.

Hur är det med dig? Tar du vara på tiden?

 Galet mycket tid

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vem ger dig tiden och var kommer den ifrån?

  1. Eva-Lisa skriver:

    Jag försöker nog göra som du, ta tillvara på de stunder det är lugnt, för med hundar i huset är ju inte de stunderna så många 🙂
    Men just nu skriver jag lite på ”sparlåga”, så lägger inte alls samma energi på det, utan tar det betydligt lugnare med antalet ord per dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *