Vem bryr sig om en Coronapandemi?

Varje dag händer det. Kvinnor blir misshandlade av män. Sambo eller män eller pojkvänner, det spelar inge roll, det är katastrof vilket som. Det skrivs om Corona och om hur många som dör. Ja, det är fruktansvärt, men det är också fruktansvärt att våldet mot kvinnor får fortgå dag efter dag utan att någon gör något åt det.

Misshandel av kvinnor har funnits i alla tider, både innan, under och efter Coronans slut. Kanske ännu mer under Coronan då alla ska jobba hemifrån, blir permitterade och inte kan röra sig som vanligt. Inga krogar öppna och då intas alkoholen hemma och då blir det tufft både för kvinnor och barn som kan råka illa ut.

Kommer du till ett land och inte kan ta seden dit du kommer, kom inte hit.

Måste du avreagera dig på någon som är svagare än du själv, sök hjälp.

Politiker säger att de blir illa berörda och slår ner arslet i riksdagen och tar nästa fråga. Den första frågan är: Vem har glömt att uppfostra barnen?

Du måste tala om att de ska behandla andra så som de själva vill bli behandlade.

Många kvinnor lever i skräck för sina män. Lever på skyddat boende, flyttar omkring för att inte bli upptäckta, vågar inte lämna sina lägenheter. Kvinnor av alla nationaliteter. Fy fan va vidrigt.

Offentliggör männens identitet, bötfäll dom omgående med såna belopp att de aldrig blir skuldfria, har de inga pengar så de jobba av det på en Coronaavdelning. Jag blir så trött på flata politiker som är rädda för att strama åt och straffa dom som begår vidriga handlingar och förstör andra människor för livet. Vakna upp nu!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *