Väskan packad

Så här ser det ut i hallen hos mig varje morgon. Träningsväskan packad inför dagen. Bara att grabba tag i när man ska till jobbet. Inte för att jag är speciellt morgontrött men det är skönt att slippa börja gräva i byrålådan efter dagens träningskläder.

Nu är jag på jobbet. Är alltid där i god tid och äter äggmacka och tar en kopp kaffe. Skönt att logga in i lugn och ro, kolla mailen och se vad det är man ska göra under dagen. Jag har svårt att planera för jag sitter på inkommande telefoni och vem som helst kan ringa om vad som helst. Men det är skönt att hinna kolla om man har någon post-it lapp på gång.

Nu blir det påtår.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Väskan packad

  1. Hoppas att du får en fin onsdag! Här tittar solen fram nu, härligt:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *