Värmeslag…

Jag åkte hemifrån 10,45 imorse. Stannade och åt kycklingsallad vid macken i Norrköping. Sen hämtade jag 2 skådisar vid Ica och vi drog till Bergs slussar. Vi förstod att det skulle bli en riktigt varm dag och var laddade med vattenflaskor.

När vi kom fram började vi plocka in kläderna i logen igen. Det luktar lite svett men det får vi stå ut med. Skor, galgar, hattar, svärd, skor och pistoler. Rekvisitan ska finnas på plats och även en del saker på scenen.

Sen är det ombyte och fix på scenen. Jag stämmer av med ljudteknikern och eftersom det är dubbla föreställningar kollar vi av hur vi gör med myggorna under pausen.

Det är samling på scenen tio i två. Kort info, uppsjungning och soundcheck. När det är klart är det publikinsläpp och de som spelar Tommy och Annika hjälper till att dela ut program.

Vi sätter oss bakom scenen och fyller på vätska. Vi skojar, skrattar, kollar peruker och kläder för ombyten. Jag meddelar när det är 15 minuter till plats på scen, 10 minuter och 5 minuter.

Sen tystnar musiken, Carinas röst hörs när hon hälsar alla välkomna. Sen börjar första låten och vi kör igång. 55 minuter total lycka. Dans, sång, glädje, skratt och applåder. Min bästa sommar på länge.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *