Värmer vi upp eller kör vi bara?

Funderar ofta på hur mycket man ska värma upp innan man börjar springa. Jag kör ju igång på en gång och sen rullar det på. Om jag värmer upp tycker jag att jag tappar kraft och fart så därför struntar jag i det. Kanske beror på om man är van att springa eller ej?

Jag vet att man bör värma upp innan, precis som när man dansar, men där faller det sig mer naturligt att värma upp i och med att vissa steg och övningar går igen i dansen.

Inom löpningen finns det säkert åtskilliga sätt att värma upp på. Jag har missat alla. Jag vet att det innan Vårruset studsas runt en hel del och jag försöker vara med då. Men jag vill helst bar stå stilla, skaka på benen och foka på loppet!

Värmer du upp mycket innan du springer?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Värmer vi upp eller kör vi bara?

  1. Carolina skriver:

    Själv börjar jag oftast gå fram till spåret, vilket i sig kanske är en uppvärmning, men jag gör inga övningar innan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *