Våren är här

Eller inte, det kom en hagelskur när jag gick till bilen förut. Men våren är på gång och med den kommer sommaren. Som vanligt har man absolut ingenting i garderoben. Eller hur? Ni känner igen fenomenet. Jag skulle vilja ha en extralön och bara gå ut och shoppa.

Gula, ljusblå, mintröga och rosa sommarkläder. Korta kjolar och vida klänningar. Med eller utan blommor, välj fritt. Det finns ju nya lån och smslån för 2021 som man kan ha som livlina ifall sommaren känns påträngande.

Bäst är väl att betala kontant men det kan ju köra ihop sig någon gång. Det finns så mycket man vill ha. Skogarderoben är ju något som kan fyllas på. Inte har man väl tillräckligt med rosa sneakers, eller?

Man skulle nog må bra av att spara varje månad. Det gör jag och det är jag glad över. Att ha en liten buffert är bra för det kan hända oförutsedda saker och då står man där. Frysen kan gå sönder eller något annat som man verkligen inte har räknat med.

Man har numera bra möjligheter att jämföra olika smslån och det är bra. Man ska välja noga och se över vad det egentligen kostar när man väl bestämt sig för att ta ett smslån. Alla lån är inte billiga.

Sen bör man tänka sig för vad det gäller uppläggningskostnader och andra kostnader som kan uppstå. Samt hur mycket man kan låna och hur länge man binder sig. Kolla alltid noga och jämför olika lån, det kan löna sig. Det är en liten djungel.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *