Var sitter du när du skriver?

För några år sen köpte jag det här skrivbordet på second hand. Det var litet och jag gillade det verkligen. 2 lådor och en liten hylla, riktigt sött om man nu kan säga så om ett skrivbord. Jag trodde att jag skulle sitta här och skriva, men så blev det inte.

Jag sitter alltid och skriver i sängen. Det har jag gjort från första stunden med egen dator. Ofta med en film som rullar i bakgrunden. Lite skval, lite ljud, lite mindre ensamhet. Kanske så att jag snappar upp något ord eller ser en händelse som kan inspirera. Kanske inte till det jag skriver för stunden, men till något längre fram.

Ibland är det som att saker lagras i hjärnan och plockas fram vid behov. När man minst anar det så finns det saker som bara ploppar upp och som man kan ha användning av. Riktigt spännande att se vad som kommer.

Var skriver du?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Var sitter du när du skriver?

  1. Annie skriver:

    Så kul att få se din skrivarplats 🙂

    Ha en riktigt fin måndag<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *