Var finner jag inspirationen?

När jag ska börja med nya steg till en dans bestämmer jag mig först för låten. Sen lyssnar jag på den och brukar gå runt i rummet eller röra på mig. Jag står sällan stilla. Om man tar med kroppen på en gång kan man hitta någon rörelse bara genom att just rör på sig. Står man stilla händer det ingenting.

Jag hittar ofta låten först, börjar aldrig med steg först och sen letar låt. Så har jag alltid jobbat. Sen får jag inspiration av låten och sen kommer stegen. Jag kan titta en hel del på gamla inspelningar sen dansuppvisningar för att få input. Det ger jättemycket. Och som jag tidigare skrivit ser jag en hel del på google nuförtiden. Vi får se vad jag får ihop i helgen när nästa låt ska påbörjas!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *