Väntat länge

Jag har väntat länge på dagens ansiktsbehandling, det var underbart skönt att den äntligen blev av. Jag tränar så mycket och försöker göra både mig själv och ansiktet rent men ibland känner man sig smutsig i alla fall. Då är det extra skönt med en ansiktsbehandling. Jag har redan bokat in en ny tid i mars.

Det är fortfarande kallt och varje lördag när jag är på badhuset passar jag på att basta för att få upp värmen. Jag blir lite sugen på att köpa en egen bastu ut till stugan. Det finns ett helt gäng olika bastustugor att välja mellan.

Dom påstår till och med vara så enkla att sätta ihop så vem som helst skulle kunna klara det. Kanske inte jag då men i alla fall…haha.

Här inne skulle jag kunna sitta och span ut över snödrivorna och bara njuta av värmen.

Titta så gulligt det ser ut lite grann från ovan. En kopp kaffe på det och sen kan man njuta lite. Värme är alltid bra och jag märker när man ska stretcha på vintern att det är tuffare än på sommaren när kroppen är varm. De vore perfekt att värma upp i en bastu innan danslektionerna.

Det finns en oändlig massa olika Affefallshus. Inte bara bastustugor utan även garage, bodar och större stugor som man kan sova i. Dessutom kan man ju få en bastu på vatten, eller åtminstone på en flotte. Bara att dra iväg när man vill.

Investerar jag i en sån här så kan ju Leidy ligga i skuggan och slappa. Ja, för ni ska inte tro att hon hoppar i… Då blir man blöt om tossingarna. Att basta är lika skönt som att ta massage eller en ansiktsbehandling. Att låta kroppen och själen få vila, komma ner i varv, kanske lyssna på musik, eller bara höra självaste tystnaden. Fler småhus finns här.

Hur slappnar du av, med eller utan musik?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Väntat länge

  1. Annie Jansson skriver:

    Så härligt med ansiktsbehandling :)<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *