Vänskapen som försvann – del 1/3

”Puss, vi ses i helgen.” Carina lade ner mobilen i väskan och gick mot restaurangen med lätta steg och ett leende på sina läppar. Anders var en verklig 10-poängare och hon kände att hon för en gångs skull hade haft tur. Snygg, välbetalt jobb stor lägenhet och ny bil. kan man önska något mera. Han var till och med en hejare i köket. Lasagnen som han serverat i helgen var superb och liknade vilken mästerkocks resultat som helst.

”Hej, jag trodde bara att det var jag som var sen. Sandra satt redan på plats och hade beställt en cola för att till sin törst i sommarvä3rmen.

”Jag var bara tvungen att avsluta ett samtal. En cola till mig också.” Carina nickade åt servitrisen och gav Sandra en snabb kram innan hon satte sig ner.

”Vad kul att äntligen träffas, det var ett tag sen.” Sandra drog bort en hårslinga från ansiktet och var nyfiken på både väninnans nya jobb och nya kille. De hade bara ringts och mailat de sista månaderna och hade inte hunnit uppdatera allt som hänt i deras liv.

”Ja, jobbet har tagit mycket tid, det är både utbildningar och nya program man ska lära sig. Men det är intressant och roligt och nu känner jag att jag är på banan. Jag har ju fått resa en del också, fast det inte var meningen från början.”

”Det låter otroligt kul, bra att det funkar. Men, nu måste du berätta om honom, din nya drömprins.” Sandra hoppade nästan av nyfikenhet och medan de beställde lax och varsin cola började Carina beskriva honom. Efter en stund kände Sandra att han var otroligt lik Tomas. Även han hade mörkt lockigt hår och var lång och atletisk. Dessutom hade han en svart BMW. Konstigt, vilket sammanträffande.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vänskapen som försvann – del 1/3

  1. Emma Engström skriver:

    Så himla spännande! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *