Vaknar i min favoritlägenhet

Tänk att jag kunde trivas så himla bra på 17,8 kvadrat. Jag har allt man kan tänka sig. Säng, garderob, byråm teve, bord och stolar och en soffa med soffbord och till och med en bokhyllan Billy. En helt ok hall och en större toa än jag hade när jag bodde på 24 kvadrat. Helt underbart.

Visst var det jobbigt att flytta, mer stök och fix än jag trodde men med hjälp av flyttgubbar och en snickare så ordnade sig det mesta. Jag googlade på flyttfirma Stockholm till exempel och ser att man kan få hjälp med det mesta. Vem tusan orkar och kan bära allt själv. Är man ensam funkar det verkligen inte.

Packa går ju an och att flytta lättare saker som tavlor, påsar och mindre kartonger. Men när det kommer till soffan och sängen så är det hjälp som gäller.

Jag investerade i en garderob också och den satte jag ihop på plats. Det var smart annars hade jag varit tvungen att ta hjälp med att bära den också. Och saker man skruvat ihop blir mindre hållbara ju mer man flyttar på dom. En soffa är en soffa liksom….och håller ihop på ett annat sätt.

Tur att det finns flyttfirmor som kan hjälpa till i alla fall och har ryggar som håller och bilar där det finns plats för allt. Annars tror jag inte vi skulle klara oss.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *