Vågar man tro på framtiden

Lunchfemman klar. Jag pratade med en tjej som skulle springa efter mig och hon sprang i och för sig lite trail och längre sträckor men vi gillade lopp både två. Frågan är bara om man vågar anmäla sig till något 2021. Pengarna brann ju inne i år och vissa lopp skulle man visst få rabatt på om man anmälde sig till 2021. Men om det inte blir något då heller så känns det riktigt surt.

Jag springer inte för att få medaljer, men det är kul att springa ett och samma lopp flera gånger och se att man kan pressa tiden med en halv eller en hel minut.

Jag tror att jag lugnar mig med anmälningar till 2022. Coronan får fara och flyga innan jag engagerar mig!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vågar man tro på framtiden

  1. Linnea skriver:

    Jag tycker också om att springa, men i år blev det inte mycket till lopp. Sprang i alla fall virtuella Blodomloppet. Hoppas verkligen på 2022!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *