Vad vill du göra?

Pratade träning med ett par på gymmet idag. Springa, promenera eller köra cross trainer? Vad är bäst? Det bästa är det du gillar och inget annat. Man ska lyssna på sig själv och inte så mycket på andra. Visst kan man lära sig nya saker och testa det man aldrig gjort. Men till sist är det du och ingen annan som ska utföra träningen och då är det bra om du gillar det du gör.

När du tränar ska du ha kul. Även om det är jobbigt, svetten rinner och du tycker att du aldrig kommer hem igen efter löprundan. Man blir desto gladare när man väl kommer hem och får ställa sig i duschen.

Många skaffar sig PT och får nya övningar men vad som är viktigt är att man sållar bort det som inte funkar. Även när man tar kontakt med en Kostrådgivare. Man ska äta mat man tycker om (inte bara chips och godis…) men man kanske måste se över hur mycket man äter.

Äter man det man inte gillar och tränar man det man inte tycker är kul, finns chansen att man snart ligger på kökssoffan och äter kakor. Och det vill vi ju inte, eller hur?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *