Vad händer 2019?

Snart dags att sammanfatta 2018. Jag försöker tänka bakåt för att minnas allt jag gjort och allt som hänt. Både roliga saker och mindre roliga. Vissa saker har jag planerat, andra saker hände vare sig jag ville det eller ej, men så är livet.

Jag har mycket att vara tacksam över men jag har väl en del som jag önskar också. Kanske något av det inträffar under 2019. Som vanligt har jag en kalender som är ifylld flera månader framåt, men har man kurser och teaterföreställningar så måste det vara så. Och ska man boka teaterbiljetter så är det bara att beställa när nyhetsmailen kommer.

Tänk om man visste om allt som ska inträffa? Hur hade man agerat då? Hade man gjort annorlunda eller bra ruschat in i året som om ingenting hade hänt?

Det kanske är lika bra att vi ingenting vet. Eller vad tror du?

 

Blir det ett soft år eller jobbar vi ihjäl oss?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vad händer 2019?

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Jag kommer arbeta betydligt mer 2019 men det ser jag bara fram emot 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *