Vad är det vi fastnar för?

Man lyssnar på musik, läser böcker och ser filmer. Mycket är dåligt och mycket är bra. Men vad är det egentligen som ”är bra”? Vad är känslan vi söker i filmer eller i musiken? Hur svårt är det att få till den?

Det svåra är inte att skriva en låt – det svåra är att få den spelad.

Dom orden har jag burit med mig genom åren och det är så sant som det är skrivet. Alla kan skriva låtar, skriva böcker och noveller. Men vem är det som vill läsa allt? Hur får vi fast läsaren, tittaren eller lyssnaren? Det är alltid lika svårt att veta.

När man skrivit ett tag så kommer man in i ett flow. Man känner att det går bättre och fortare och man behöver inte alltid sitta och vända och vrida på alla orden. Det känns skönt och man vet att man utvecklas.

Frågan är om man utvecklas i rätt riktning och om man utvecklas rätt. Svår fråga och ingen vet egentligen svaret. Man får försöka be kunniga människor om feedback och hoppas på att alla är ärliga och inte bara smeker medhårs.

Feedback är bra men ska framföras på rätt sätt så att det utvecklar. Det är inte alltid så lätt att vare sig ta eller ge feedback, men de gånger jag fått det av dom som kan sin sak så har jag kännt att jag är på väg åt rätt håll.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *