Vad är det som hjälper – egentligen?

Corona är hemskt. Jag känner inte många som har haft det men det kommer säkert att ändras. Man vet inte så mycket om det i dagsläget men man har tydligen konstaterat att övervikt och diverse andra sjukdomar som man bär på är negativt om man åker på Corona.

Men ingen är väl förvånad för att ha 20 kilos övervikt har ju aldrig varit bra, vare sig för folkhälsan i stort eller för C (orkar inte skriva hela namnet. Men nu har man tydligen kommit på att vitaminer är bra och kan ”mota Olle i grinn”. Ingen är väl förvånad här heller. Att äta nyttigt och ta lite vitaminer har ju alltid varit bra.

Frågan är om alla orkar ta till sig tipsen på att äta bra och nyttigt och röra på sig för att komma i bättre form. Är man skapligt vältränad klara man oftast en sjukdom bättre än om du aldrig tar promenader eller höjer din puls. Vem vet det kanske är så att gymmet blir överfulla och kostrådgivarna jobbar häcken av sig när C släpper taget om oss.

Eller annars lugnar det ner sig, man sätter sig i soffan, ser en film, släpper ut hunden på baksidan av trädgården, tar fram chipspåsen och lutar sig tillbaka.

Hur gör du?

Har du ändrat ditt liv?

Vill du ändra ditt liv?

Bra mat är bra, dålig mat kan man äta ibland.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *