Vackert

Jag har sjungit på bröllop och på Sinnesrogudstjänster fler gånger nu. Kyrkorummet är underbart att sjunga i och man kan nå ut med rösten på ett helt annat sätt än annars. Jag gick längs med kyrkogårdsgången när jag gick in och det är så vackert med allt grönt gräs och alla fina blommor.

Det är många vackra gravstenar också och även om man inte har behov av en sån just nu så vet jag att det tar tid att skaffa en. För att få pris på gravsten och välja och vraka så finns det sidor man kan besöka.

Att sitta i kyrkorummet ett tag innan man ska sjunga är skönt och avslappnande för själen. Det borde man ju göra lite oftare. Att bara blunda och slappna av och skingra tankarna i det stressade samhället vi nu lever i.

Det brukar komma många besökare på Sinnesrogudstjänsterna. Det är en speciell gudstjänst med lite lättare ton och en präst som är lite lättsammare i tonen. Det ska vara en gudstjänst för alla som inte är så vana att besöka kyrkan.

Sångerna brukar vara av en lättare karaktär också och jag sjöng, Den vackraste visan om kärleken och The Rose samt Over the rainbow.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *