Va duktig du är…

… den repliken får jag höra ganska ofta när det gäller min träning. Frågan är hur jag kan hålla igång så mycket som jag gör. Jag orkar träna just på grund av att jag tränar. Det blir en bra spiral som ger mig styrka och energi och det behövs inte bara i dessa tider utan när som helst.

Dessutom skriver jag träningsschema. Då slipper jag fundera på om/vad jag ska träna. Det kan bli så att man lätt stannar upp och börjar fundera på vad man ska göra på gymmet och till slut kommer på att soffan lockar mer.

Annars kan det vara så att man planerat så dåligt att det känns fel i kroppen när man ska dit och lyfta. Lägger man upp det på rätt sätt och delar upp muskelgrupperna så klarar sig kroppen på ett bättre sätt.

Alltså – bra planering och ett träningsschema. Det gör att jag grejar träningen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *