Utvecklas vi eller går vi bakåt?

Jag har följt X antal författare genom årens lopp. Ibland är deras böcker jättebra och ibland mediokra. Men dom har et förlag bakom sig i alla fall och då är det nån som har godkännt det dom skrivit och är villiga att satsa pengar på det och ge ut boken. För att ge ut böcker är inte billigt.

Igår skrev jag om att jag hittar texter som jag skrivit för länge sen när jag rensar datorn ibland. Jagläser igenom och ser att texten ser ”gammal” ut. Kanske till och med hittar något stavfel. Efter det tycker jag att jag har utvecklts en hel del och det är ju kul. Men det kanske inte alltid är så.

Likadant är det med etablerade författare. Ibland undrar man hur dom har fått igenom sina böcker. Några är ganska dåliga och håller inte den kvalité som dom brukar. Men jag antar att om man är etaberad så slinker det igenom lite sånt ibland. Det man får stå ut med är väl dåliga recensioner…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *