Ute eller inne?

Jag fortsätter att löpträna även om det är höst och vinter, men jag gör det inomhus. Jag har ett gymkort och det finns 4 löpband på gymmet, det är bara att springa på. Jag är ingen fanatiker av att springa ute. Det finns för och nackdelar med allt, men jag tycker fördelarna överväger att springa inomhus.

Det är svårt att veta vad man ska ha på sig när det blir kallare. Jag är en frusen själ och jag tar alltid på mig för mycket kläder vilket resulterar i att det är perfekr de 2 första kilometrarna och sen håller jag på att tuppa av eftersom värmeslaget är nära…

Jag fortsätter att springa inomhus. Jag vet vad jag ska ha på mig, hur långt jag springer och behöver aldrig bry mig om att torka blöta löparskor och strumpor efter avslutad tur. Känns riktigt bra.

Var springer du under de kalla månaderna?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ute eller inne?

  1. Ethel skriver:

    Jag brukar springa ute hela året. Vet att jag fryser de första kilometerna men att jag sen blir varm. Bara jag har mössa på huvudet tycker jag att det blir lite bättre även i början.

    Fast i år hoppas jag att det blir mindre kallt. Det svåraste just nu är att hitta en bra längre tur. Springer på en sandstrand nu som är ungefär en km lång. Brukar springa fyra varv, alltså 4 km. Men ser det som ”lite längre” eftersom sanden är mjuk och svårare att springa på ☺.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *