Undrar hur det går?

Nu har min bok släppts som ljudbok och det är jättespännande. Jag undrar om den är intressant nog för att sälja några större volymer. Jag undrar även vad jag skulle kunna göra för att den ska sälja bättre. Nu förtiden finns det ett uppsjö av kanaler att sälja och kommunicera inom. Man vet inte riktigt vad man ska välja och får välja noga eftersom allt tar tid och en del saker kostar pengar. Marknadsföring är ju bland det svåraste som finns. Kommunikation och information kan misstolkas och bli helt fel.

När vi jobbar med vissa teaterföreställningar har vi ibland tryckt upp tröjor på med pjäsens namn och en fin bild. Det är både kul och praktiskt eftersom alla kan använda den och den syns bra. Ofta i någon glad färg. Det finns ju massor av märkeskläder och profilkläder med eget tryck på.

Rött är alltid fräscht

Det finns fräscha kläder både från Helly Hansen Salomon, Lacoste och Under Armour. Och man kan lika gärna beställa en jacka som en tröja.

Givetvis även rosa

Att ha ett plagg är ju både praktiskt och bra och jag hoppas vi kan trycka upp något till vår föreställning i sommar. Alltid lika kul att se en teaterkollega på stan med en t-shirt man känner igen.

En vit långärmad tröja är både snygg och stilig och man borde vara smartare i många olika sammanhang för att kunna nyttja chansen att göra något riktigt kul tryck. Vad tror ni om att trycka upp en rosa tröja med

https://www.storytel.com/se/sv/books/757227-Foersta-given?appRedirect=true&fbclid=IwAR0PnYOvDctEFvNgzM0OOOTlpMapfJuPGoO-uoHWqUij_J-vjd6jA3KFwbw  på?????

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Undrar hur det går?

  1. Ethel Hedström skriver:

    Håller med. Marknadsföring är svårt. Vill inte känna mig som en som prackar på människor saker de inte annars tänkt köpa.

    Varför inte trycka upp texten ”Första given”? Kanske räcker att det står, så får folk fråga.

    Hur känns det att du nu kan lyssna på din text? Jag har ju två noveller som publiceras som ljudböcker, men har inte lyssnat. Vågar inte. Känns otäckt, av någon anledning.

    Min bok som kommer ut 7 maj (fysisk bok och e-bok) kommer senare att publiceras även som ljudbok. Undrar om jag kommer att känna likadant för den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *