Underbart med ansiktsbehandling

C-vitaminboost och ansiktsmask med mera. Det är lika skönt varje gång Sofia tar hand om mitt ansikte. Går hos henne var fjärde vecka och det handlar inte bara om hyn utan också att koppla av i en timma och få känna sig lite ompysslad.

Solen skiner ute och det var nästan så jag kände lite värme komma. Annars var det för att jag ville känna det. Jag hoppas trädgården börjar komma igång snart, just nu är det ganska trist, grått och tråkigt.

Jag tycker maj är en härlig månad. Då börjar allting vakna till liv och grönskan kommer. Att sitta på verandan och lyssna på fåglarna, titta på grannens hästar och se Leidy ligga på gräsmattan, det är livet!

Snart kommer solen, matte

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *