Underbar kultur

Anförda av Fredrik Lindström får vi, under ett enda exklusivt tillfälle, chansen att uppleva flera av landets mest älskade artister och underhållare i en skräddarsydd föreställning. En jubileumsafton som högtidlighåller att det är 500 år sedan Gustav Vasa valdes till Sveriges kung.

Framför Gripsholms slott, på den vackra vattenomgärdade gräsmattan på Slottsholmen, får vårt evenemang en underbar inramning. I närvaro av H.M. Konungen bjuder kvällen på en musikalisk, humoristisk resa genom den kedja av händelser som format vårt moderna Sverige.

Vi får njuta av Lisa Nilsson, Lena Philipsson, Solala, Richard Söderberg och Josefin Johansson i nya musikaliska konstellationer och roller. Norrköpings symfoniorkester under ledning av Alexander Hanson förenar det populära med det klassiska, dåtid och nutid.

Det kommer att bli en vacker, rolig och härlig sommarkväll där gemenskapen står i centrum. En jubileumsafton där artister, publik och kungligheter alla kan vara en del av en hyllning till det Sverige som vi älskar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *