Trötta fötter och ett huvud fyllt av inspiration

En underbar dag i Kävesta. Vi började med Yoga och det är kanske inte riktigt min ”Cup of tea”, men set var bar uppvärmning. Jag menar, har man stått i ”hunden” 76 gånger så börjar det bli lite tjatigt. Jag försöker tycka om det men det gååååår bara inte.

Men, sen blev det lunch och efter det kom Emma och körde loss. Jazzdans!!!!! Bra uppvärmning, bra diagonal och bra men svår koreografi. När man bara träffas ett par timmar är tempot högt och det ska pressas in mycket steg vilket gör att tempot är skyhögt.

Alla som var med jobbade som danslärare på estetiska linjer, kulturskolor och gymnasielinjer hela dagarna. Sen kom jag, utan utbildning, och som jobbar med försäkringar…ja, ni fattar. Men jag tar med mig mycket från idag och kommer att ha med steg både i koreografin och diagonalen.

Nu är jag hemma igen, trött i skallen. Lite pasta, en dusch och en kvällstidning. Det lär bli en riktigt tidig kväll för det blir dans imorgon igen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *