Trött i skallen men pigg i benen

Jag sprang 1 mil på löpbandet när jag kom hem idag. Det behövdes för att rensa skallen. Otroligt skönt att bara behöva sätta den ena foten framför den andra, se en värdelös teveserie och svettas ut allt jag hade.

Att springa gör man inte bara för konditionen utan även för psyket. Jag tror att fler skulle må bra mycket bättre av att springa, eller i alla fall ta raska promenader. Inga ursäkter finns faktiskt. Det kanske inte alltid är så kul när man är på gränsen till att få håll eller man känner att benen är tunga som timmerstockar. Men efteråt, när du kliver av bandet eller stannar upp på verandan, är livet underbart. Testa vetja!

Nyckeln till det goda.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Trött i skallen men pigg i benen

  1. Annie skriver:

    Jag kan icke springa, funkar inte för leder och benhinna och mitt kroniska, men tycker pws och raska promenader funkar lika bra 🙂

    Jag föredrar alltid ute i naturen oavsett väder! 😉

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *