Träningen är kittet som håller mig samman

Livet rullar på och det är dans, teater och träning som ska funka med sångjobb, kör och en trädgård och ett hus. Men det rullar på bra. Alla dagar hinner man inte diska och dammsuga men det är ok ändå.

Träningen är det som håller mig samman och gör så att jag orkar. Att vara igång med en massa saker kräver också bra mat och energi samt en god nattsömn. Om man har rutiner så ordnar sig det mesta. Givetvis kan man bryta från dessa men man längtar tillbaka till träningen om man är borta för länge.

Jag har alltid tränat i någon form och trivs med det så jag fortsätter så länge jan kan. Danskurser blandas med simning och styrka. Promenader blandas med lövkrattning och lite cykel under sommaren. I somras cyklade jag en del och det var skönt. Bra att variera.

Det här är både kondition och frisk luft

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *