Tränat och köpt champagneglas

Vilken kombo…. Jo, jag körde ett riktigt bra benpass idag. Fler reps i benpressen och mindre vikt, knäböj, mage och ryggres. Sen blev den snabba intervaller på 20 sekunder. Men idag drog jag ner tempot till 15,5km/timma. Då kunde jag hänga i lite bättre och det blev 5×20 sekunder och ett par intervaller på 10 sekunder. Jisses va fort det gick. Jag ska ligga på den här hastigheten ett tag.

Sen var jag och handlade. Skulle köpa balsam men det blev även 6 champagneglas till en mycket billig penning. Nu har vi ordentliga glas till vår föreställning ”Repet”, där det dricks en hel del. Har även köpt tyg till bakgrund och ska sy kanaler så det bara är att trä i en rundstav och sen hänga upp.

Sen har jag tvättat… inte så glamouröst men ack så nödvändigt. 80% träningskläder och resten ”vanliga” kläder. Jag tar ingen ren tröja varje gång men det blir massor av tvätt i alla fall.

Nu har jag tagit fram rena handdukar och bytt lakan, duschat, handlat, plockat undan och ätit. Den blir lite ekonomi på kvällskvisten och sen lite film och sen lite skriva. Sen blir det nog en tidig kväll.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *