Träna hemma eller på resa

Jag ser att det är mycket träningsresor det annonseras om. Det verkar bli mer och mer populärt. Det är givetvis till varmare länder och man blandar, styrka, yoga och allt annat huller om buller. Det kanske fungerar som en vitamininjektion och att man kommer igång att träna mer regelbundet efter det.

Jag har varit iväg på ett par kortare löparläger och det gav mig väldigt mycket. Man träffar likasinnade som inte behöver gnälla över hur mycket man tränar och vad man äter, bara det är halva grejjen…

Skulle gärna kunna tänka mig att åka en sväng igen nästa år, det var en kick för mig. En trevlig weekend med träningstips, pepp och god, nyttig mat. Jag är kanske inte så intresserad av att dra iväg en hel vecka, det räcker med en helg.

Förr när jag tränade mycket styrka var jag i Båstad på somrarna och var med på Båstad Summer Camp. En hel veckas styrketräning med föreläsningar och tävlingar. Veckan avslutades med Fitness-tävlingar för damer och herrar och på den tiden dömde jag och gick Sveriges första domarutbildning för Fitness-domare. Det var underbara veckor.

Har du varit iväg på någon träningsvecka? Skulle du vilja åka?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på Träna hemma eller på resa

  1. Ethel skriver:

    Domare i Fitness? Det var inte dåligt!
    Jag har inte varit på någon resa söderut, men jag har varit på ett antal fitness/aerobic/work out-events, både i Göteborg och Stockholm. Då tränade man så mycket man ville för olika instruktörer under helgen och gick på föreläsningar och annat. Mycket givande och jättekul. Men det här var under 1990-talet. Så det var ett tag sen ;-).

  2. Eva Karlsson skriver:

    Säger som Ethel. Domare i Fitness? Det var inte dåligt!
    Jag har aldrig varit på någon träningsvecka. En gång var jag på Playitas på Fuerteventura dit både elit och vanligt folk åker för att träna. Jag åkte ensam för att ägna mig åt att skriva. Jag sprang i bergen men för övrigt utnyttjade jag inte anläggningen. Men jag gillade atmosfären.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *